Thymus

JE LEVENSENERGIE STIMULEREN

 Het bekloppen van je thymus, in het midden van je borst, helpt je levensenergie te stimuleren.

 Het is een eenvoudige maar zeer effectieve energietechniek.

Het woord thymus komt van het Griekse woord 'thymos' dat 'levensenergie' betekent. De thymusklier ligt net onder het bovenste deel van het borstbeen in het midden van de borstkas.

Zijn rol is om onze levensenergie in een hoge frequentie vibrerend te houden.Als de thymusklier in harmonie is, zal dat je kracht en vitaliteit verhogen. Dr. John Diamond, auteur van "Life Energy" beweert dat de thymusklier de energiestroom van het lichaam controleert en reguleert.

Daarom kan een thymus beklopping de energiestroom helpen te reguleren.

De thymusklier ligt tussen het hoofd en het hart en ervaart harmonie als de communicatie tussen “mind & body” in evenwicht is.

Bij emotionele of fysieke of energetische verstoringen kan de thymusklier krimpen en een uitputting van onze vitale levensenergie veroorzaken. Stress heeft dus een directe impact op de thymus en dus op onze Levensenergie! HOE DOE JE HET

Je kunt zachtjes met je vuist in het midden van je borst kloppen (denk aan Tarzan). Of je kunt de zone van het borstbeen zachtjes of stevig masseren met je vier vingers.

Doe dit ongeveer 20 seconden en adem ondertussen rustig diep in en uit. Je kan het ook combineren door gelijktijdig een affirmatie uit te spreken zoals "Ik ben veilig en helemaal verbonden met mezelf". “Ik ben vitaal en krachtig”.

Doe dit elke dag om er zeker van te zijn dat je levensenergie en thymusklier optimaal geactiveerd blijven, maar doe het meerdere keren per dag als je last hebt van angst, paniekaanvallen of stress en laat je levensenergie telkens weer tot leven komen. WAT DOET DE THYMUS?

De thymus is de controleklier van je immuunsysteem.

Deze klier produceert en "onderwijst" T-lymfocyten (T-cellen), ook bekend als "killercellen", die kritieke cellen zijn van het adaptieve immuunsysteem.

Als de moderne allopathische geneeskunde probeert de verantwoordelijkheden van een gezond immuunsysteem over te nemen, stagneert en atrofieert het systeem, en wordt het nog minder in staat om zijn verantwoordelijkheden te vervullen.

Maar zelfs in een geatrofieerde thymusklier, gaat de productie van T cellen door gedurende het volwassen leven.

JE THYMUS BEKLOPPEN

- Zal je levensenergie stimuleren

- Zal je immuunsysteem een boost geven

- Zal je kracht en vitaliteit verhogen.

Copyright © 2024 All rights reserved - Alternatieve hulp