Ben ik een genezer?

13 Tekenen dat je een Genezer bent + hoe je in je kracht kunt beginnen.


Je hoeft geen dokter, verpleegster of dierenarts te zijn om een genezer te zijn. Als je je aangetrokken voelt naar een ander soort genezingsdienst, kun je een energiegenezer zijn, dit is namelijk iemand die in staat is om ongeziene energie te verschuiven voor het grotere goed van het collectief. Ben jij een energiegenezer en weet je het niet? 

Hier zijn 13 tekens die je niet moet negeren:


1. Je voelt dat het de bedoeling is om deel te nemen aan een wereldwijde bewustzijnsverandering.

We kunnen het allemaal voelen, deze dreigende verschuiving waar New Agers al tientallen jaren over praten. 

Maar je voelt het niet alleen. Je voelt dat het je, als een magneet, naar leiderschapsposities trekt die helpen deze transformatie van menselijk bewustzijn en de evolutie van de soort te ondersteunen.


2. Je hebt een moeilijke inwijding meegemaakt, waardoor je voorbereid bent op deze leiderschapsrol.

In inheemse culturen wist het dorp wie de sjamaan was omdat hij of zij door de bliksem werd getroffen en het overleefde.

In de moderne cultuur word je misschien niet letterlijk door de bliksem getroffen, maar misschien heb je een ander leven of hartgevaarlijke beproeving overleefd.

Het kan zijn dat je kindermishandeling hebt meegemaakt, een bijna-dood-ervaring of een ander trauma dat je op het helende pad heeft gebracht.


3. Je bent een introvert.

Genezers zijn multidimensionale wezens die dansen tussen de rijken van de geziene en ongeziene werelden. Als je een genezer bent, heb je het misschien moeilijk om de 3D rijken van deze dimensie te navigeren, wat ervoor kan zorgen dat je je terugtrekt in jezelf zodat je de rijken van bewustzijn kunt bezoeken waar je je het meest thuis voelt.

Vooral na periodes van veel sociale interactie heb je tijd nodig om uit te rusten, op te laden en weer op te poweren.


4. Je voelt je het meest thuis in de natuur.

Je voelt misschien dat je het meest afgestemd bent als je omringd bent door de natuurlijke wereld. Het is omdat je als vertaler dient tussen de bergen, oceanen, rivieren, dieren en mensen.


5. Je bent erg gevoelig.

Je kunt dingen voelen die anderen niet voelen, dingen zien die anderen niet zien, dingen horen die anderen niet horen, dingen ruiken die anderen niet ruiken en dingen voelen die anderen niet voelen. Dit kan het moeilijk voor je maken om in het openbaar te zijn, waar je je misschien lastig voelt door een overprikkeling van je zintuigen.

Als je het helende archetype belichaamt, ben je waarschijnlijk het soort persoon die anderen voelen dat het "te gevoelig is. " Maar deze gevoeligheid is een zegen. Het is een deel van je gave.


6. Je voelt een soort spirituele roeping om het lijden van mensen, dieren en natuur te verzachten.

Veel zorgverleners worden tot geneeskunde geroepen op de manier waarop priesters tot het priesterschap worden geroepen - maar niet alle genezers worden geroepen tot traditionele gezondheidszorg.

Misschien wil je voor dieren zorgen, de ondervertegenwoordigden dienen of Moeder Aarde beschermen.


7. Je hebt de neiging om levendige dromen te hebben.

Het ongeziene rijk kan met je communiceren via je dromen, dus probeer ze zorgvuldig te analyseren. Let vooral op alle dierentotems die kunnen verschijnen, want deze dieren kunnen proberen je een bericht te sturen.
8. Je hebt altijd het gevoel gehad dat je nergens thuishoort omdat je een brug bent.

Genezers zijn niet zoals iemand anders - en dit is een zegen!

Maar in de moderne wereld kan het als een vloek voelen. Aangezien genezers altijd overbruggen tussen werelden, kun je merken dat je de mainstream cultuur en de cultuur die geboren wil worden in het nieuwe bewustzijn, overbrugt, en dit kan ongemakkelijk voelen, alsof je er niet helemaal bij past. 

Wanhoop niet!

Je past er wel bij, en je rol is essentieel.


9. Je bent erg creatief.

Genezers voelen de drang om zich buiten woorden te uiten en zijn vaak van nature begaafd in beeldende kunst, muziek of andere creatieve gebieden.


10. Je bent extreem intuïtief.

Genezers hebben een heel sterk innerlijk kompas, en hun buikreacties zijn meestal precies precies.

 Als healer is het belangrijk om aandacht te besteden aan je intuïtie en onderbuikgevoelens.

11. Je voelt je geroepen om samen te komen met gelijkgestemden.

Het vergt enorme moed om het pad van een genezer te volgen. Om dapper te blijven zijn, moeten we ons veilig voelen. Om ons veilig te voelen, moeten we een gevoel van erbij horen, zodat we ons niet geïsoleerd voelen bovenop het gevoel dat we bang zijn.


12. Je bent bestand tegen religie maar zeer spiritueel. 

Je bent nieuwsgierig naar alle esoterische dingen en hebt een sterke wens om verschillende spirituele praktijken te verkennen.


13. Je bent een empaat. 

Genezers kunnen voelen of iemand anders pijn ervaart lang voordat ze dat zeggen, en ze lopen het risico om die pijn op te pakken en het voor zichzelf te verwarren.


Wat er aan te doen: Als je net de hele tijd met je hoofd knikkend door die lijst bent gegaan, is het tijd om in je kracht als genezer te stappen. Zoals ik al eerder zei, je hoeft niet als dokter te werken om anderen te genezen. Je kunt een genezer zijn in je eigen respectievelijke veld door voortdurend terug te komen naar liefde - en die liefde met anderen te delen.


Breng meer tijd door in stille eenzaamheid, check in met je gaven en respecteer je intuïtie. Als je in de wereld bent, oefen willekeurige daden van vriendelijkheid, houd ruimte voor degenen om je heen en bied hoop op elke manier die je kunt. Weet dat je kunt helpen de wereld te helen.


Bron amaeia gryson

Copyright © 2024 All rights reserved - Alternatieve hulp